Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de la Gent Gran ha acollit una nova xerrada informativa sobre seguretat amb els Mossos

El Casal de Gent Gran de Vilafranca acollia aquesta nova xerrada, que de manera periòdica organitzen per donar consell bàsics de seguretat.

Divendres a la tarda la sala d’actes del Casal de la Gent Gran del carrer Peguera de Vilafranca va acollir una nova sessió informativa dels Mossos d’Esquadra per oferir consells sobre seguretat ciutadana adreçada al col·lectiu de gent gran.
Es tracta d’unes sessions que de manera periòdica ofereixen els Mossos a diferents col·lectius per oferir unes normes bàsiques. Com explica el president de la Confraria de Sant Ramon del Casal, Josep Sala, les xerrades s’emmarquen dins de la programació i les propostes que es fan des del Casal per oferir servei als usuaris.
Els avis i àvies que van participar en la xerrada van poder seguir les explicacions que els van oferir des de l’oficina d’atenció ciutadana de la comissaria dels Mossos de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: