Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest estiu es faran les obres de remodelació de la rotonda a la Creu de Santa Digna

Francisco Romero ha avançat que aquest dilluns la junta de govern de l’Ajuntament de Vilafranca acordarà la licitació del projecte a l’alçada de la Creu de Santa Digna.

El regidor de Planificació, Innovació i Acció Territorial, Francisco Romero, ha avançat que aquest proper dilluns la junta de govern de l’Ajuntament de Vilafranca acordarà la licitació del projecte de remodelació del cobriment de les vies a l’alçada de la Creu de Santa Digna, donant continuïtat a l’obra que ja ha arribat des de la banda del Pont de Moja i fins a aquest punt. En aquest cas es tracta d’un punt complicat per la mobilitat, just amb l’arribada de vehicles que provenen de la carretera de Vilanova. Per això Romero ha explicat que l’objectiu del govern és licitar ara les obres, adjudicar-les al juliol i començar-les a l’agost, perquè puguin afrontar els aspectes més complexos per la mobilitat en una època en la que hi ha menys trànsit. Un altre dels objectius del govern és que amb la remodelació es millori la circulació, donant continuïtat també a l’espai de passeig.

El regidor de Planificació, Innovació i Acció Territorial assenyala que el govern vol repartir per tots els barris la inversió disponible i que aquestes obres d’urbanització de la llosa de cobertura de les vies són estratègiques en aquest sentit. Primer han afectat als barris del Poble Nou, Centre i la Girada i ara caldrà treballar en la banda que afecta al Centre, la Barceloneta i el Molí d’en Rovira.

En aquest cas ha explicat que també el proper dilluns la junta de govern acordarà l’encàrrec de redacció del projecte d’urbanització de la part nord. Des del Pont del carril fins al carrer del Comerç.

L’encàrrec de redacció d’aquest tram contempla un espai de 6.000m2 i pot suposar una obra amb una inversió d’un milió d’euros, aproximadament.

Romero apunta que ADIF encara no ha presentat un projecte de remodelació de l’estació de rodalies de Vilafranca, però que això no ha de fer aturar les obres d’urbanització de la llosa de la via.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: