Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

45_Lineals i els objectius de desenvolupament sostenible

L’exposició 45_Lineals proposa una visió artística sobre els objectius de desenvolupament sostenible.

En el marc de les activitats de divulgació de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides – Objectius del Desenvolupament Sostenible, el Servei de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l’Escola Municipal d’Art Arsenal, presenten l’exposició 45_Lineals. Solidaritat i sostenibilitat, que s’inaugurava ahir al vespre a la Capella del Vinseum.

El treball de l’alumnat dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de l’Arsenal pretén, mitjançant una visió artística, que els alumnes reflexionin sobre els objectius formulats pels propers anys, per a fer un món millor. La mostra va començar sent més petita i, de fet, es va poder veure exposada al passadís de l’hospital comarcal.
El director de l’Arsenal, Albert Abella, destaca que els alumnes han treballat amb materials, a priori, pobres.

A partir d’un procés pràctic basat en el reciclatge, els alumnes transformen el paper i el cartró en material plàstic que els permet treballar forma i color. L’objectiu final és la creació d’una línia de 45 metres formada per plafons de 45 x 45 cm. Aquesta línia marca l’inici del projecte de futur de l’escola després de 45 anys d’història.

La regidora de Solidaritat i Cooperació Montse Arroyo explica que la idea de la mostra és recordar les diferències existents dins el món i reflexionar sobre el que podem fer per a reduir-les.

L’exposició es pot visitar fins al 30 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: