Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

1dos3 Picaparet presenta la instal·lació artística “Sistema” a l’edifici de l’Enològica

Divendres al vespre el col·lectiu d’artistes 1dos3 Picaparet inaugurava a l’edifici de l’Enològica la seva darrera obra “Sistema. La nova Caverna”

1dos3 Picaparet és un col·lectiu d’artistes nascut fa 20 anys quan quatre amics: el Jordi Gibert, el Joan Robles, l’Anna González i el Ruben Giménez deideixen concebre l’art com un joc i fent servir joguines de la seva infantesa creen la seva primera obra.

El seu darrer projecte s’anomena pretén plasmar el món en el que vivim tot fent autocrítica de la humanitat com a espècie.

Sistema és una instal·lació formada per sis maquetes escrupolosament dissenyades i realitzades amb materials de reciclatge i antigues joquines que confronten directament a l’espectador amb l’actual sistema de valors, essencialment els valors de consum. Cada estructura o maqueta planteja directament una crítica a l’engranatge capitalista sense escrúpols que ens fa desitjar allò que no necessitem, que ens encadena a un sistema de consum totalment nociu per l’espècie humana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: