Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú proposa la creació d’un Consell d’Infants i adolescents

L’objectiu és fomentar la participació d’infants i adolescents, millorar-ne la qualitat de vida i l’exercici dels seus drets tal com reconeix el marc legal actual, contribuint a fer una Vila millor.

El dret dels infants i els adolescents a la participació en els afers públics és reconegut a la Convenció de Nacions Unides sobre els drets de l’infant, així com en nombroses lleis i normes, com el propi Estatut de Catalunya.
La proposta de VeC, que es presentarà al ple municipal del 28 de març, incideix en la importància del lideratge de l’Ajuntament en l’impuls i la dinamització d’aquest òrgan de participació de la infància i l’adolescència, i recorda que molts ajuntaments de Catalunya compten amb un consell d’aquestes característiques, que dóna veu i fomenta la incorporació com a ciutadania activa de la població més jove.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: