Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull la Click Factory Fest el primer cap de setmana d’abril

Aquest dimarts al matí s’ha presentat en roda de premsa la Fira, que se celebrarà a la nau de Cal Figarot, seu social dels Castellers de Vilafranca.

Els dies 1 i 2 d’abril tindrà lloc a Vilafranca una nova edició de la Click Factory Fest, una fira de Playmobil que recull diferents activitats pensades perquè els aficionats al col·leccionisme de clicks trobin allò que busquen.

Click Factory Fest, l’entitat organitzadora, compta amb el suport de l’Associació de Comerciants Centre Vila, els Castellers de Vilafranca i l’Ajuntament de Vilafranca per la celebració i difusió de l’esdeveniment.

Montfort s’ha mostrat molt satisfet de poder portar a Vilafranca “un esdeveniment potent, que a totes les ciutats on s’ha celebrat ha portat molt d’èxit de públic, entre 4.000 i 5.000 persones”. Des del Centre Vila, el seu president Fèlix Hill ha destacat la possibilitat de fer la fira a un espai cèntric com Cal Figarot.

L’Associació de Comerciants Centre Vila sortejarà 100 entrades a la fira entre les persones que hagin fet alguna compra amb la targeta Vilafranca Comerç i en 8 comerços del centre es podran veure diorames d’1×1 m2 realitzats per grups de nens i nenes de les escoles i instituts de la vila.

Joan Badell, president dels Castellers de Vilafranca, ha destacat que Click Factory Fest encaixa perfectament en l’objectiu de dinamitzar Cal Figarot i diversificar les activitats. També ha avançat que s’estan ultimant els detalls per comercialitzar els clicks dels Castellers de Vilafranca.

La fira tindrà una vessant solidària, ja que una part dels 3 euros de l’entrada serà destinada a la FEPCCAT, federació catalana d’entitats de paràlisi cerebral, en que participa la Fundació l’Espiga. També es podran portar aliments a benefici de la Fundació Banc dels Aliments i les persones que en portin rebran una butlleta per participar en un sorteig de playmobils.

Click Factory Fest se celebrarà els dies 1 i 2 d’abril, dissabte i diumenge, en l’horari de 10 a 2 al matí i de 4 a 8 a la tarda dissabte, i de 10 a 2 al matí i de 4 a 7 a la tarda el diumenge. El certamen ocuparà la nau de cal Figarot i part del pati. L’entrada costarà 3 euros i serà gratuïta per als menors de 3 anys. Les activitats que s’hi faran seran gratuïtes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: