Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’organitza una visita guiada a les coves de la Vall i als forns de calç de Can Castellví

S’organitza una visita guiada a les coves de la Vall i als forns de calç de Can Castellví

Donant continuïtat a les visites programades per a difondre el patrimoni del municipi, l’Ajuntament d’Olèrdola organitza una ruta guiada a les coves de la Vall i als forns de calç de Can Castellví.

L’activitat és gratuïta i s’ha programat el dissabte 1 d’abril, a partir de les 10 del matí. El punt de trobada serà a l’entrada del parc d’Olèrdola, carretera cap a Daltmar, prop de Can Castellví. La visita té una durada de 2 hores i es visitaran les coves de la Vall, les Balmes de Can Castellví i de Can Ximet, on es podran veure les restes arqueològiques d’un molí de sang o de tracció animal, així com restes d’habitatges medievals, de sitges i d’una premsa. Després es visitaran els forns de calç de Can Castellví del segle XIX, considerats els més ben conservats de Catalunya.
Des de la Regidoria de Patrimoni l’objectiu de la visita és el de donar a conèixer una part del patrimoni que es troba al Fondo de la Seguera, atès que té molts atractius patrimonials .
Les balmes de la Vall no estan adaptades per a ser visitables. La ruta presenta una dificultat mitjana i les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultats en alguns punts del recorregut. Es recomana portar calçat adequat per caminar per la muntanya, i aigua. Es prega puntualitat.
La visita la conduirà l’empresa especialitzada Tríade i les inscripcions s´han de fer al correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: