Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una ruta comercial de proximitat uneix Vilafranca als actes de la Setmana del Comerç

Aquest dimarts es va fer la primera ruta i dijous i divendres també se’n faran.

Aquesta setmana s’està celebrant la primera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa pionera del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya que concentra en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències, o senzillament espais de trobada arreu del territori català.

Vilafranca s’ha unit a la celebració amb la “Ruta comercial de proximitat”, una ruta guiada pels carrers del centre on s’expliquen els orígens del comerç a la ciutat, la importància del comerç al llarg dels anys, les fires, el mercat i el comerç de proximitat. Roser Serra, de l’empresa de rutes turístiques Gust a terra, condueix la visita.

La ruta s’inicia a la Font dels Alls i continua pel carrer de la Cort i la Plaça de la Vila. Després s’arriba a l’encreuament entre Ferrers i Parellada, es fa cap al carrer de la Font i la ruta continua a la Plaça Constitució, després al Mercat de la Carn i cap a la Basílica de Santa Maria. En el transcurs del recorregut es poden veure botigues emblemàtiques de Vilafranca, algunes de les quals són centenàries.

Aquest dimarts es va fer la primera ruta i dijous i divendres també se’n faran. Les persones interessades a fer la ruta s’han de presentar al punt d’informació de la Rambla de Sant Francesc a les sis o a les set de la tarda amb un tiquet de compra d’una botiga associada al Centre Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: