Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el programa d’actes del Dia Internacional de les Dones

Aquest dimecres a la tarda es va presentar a la Sala Pau Boada de l’Ajuntament de Vilafranca, el programa d’actes per a celebrar el dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Són gairebé 15 dies d’activitats en les que es podran trobar exposicions, xerrades, recitals poètics, teatre, cinema i homenatges a dones que han fet història en els últims temps.

Un dels actes importants és l’acte institucional que es fa el mateix dia 8 de març. La regidora d’Igualtat a l’Ajuntament de Vilafranca, Montse Arroyo, ha destacat el canvi de format que s’ha fet enguany.

Han volgut fer l’acte al carrer ja que és on sempre han estat les lluites de les dones. També han apostat perquè el manifest el llegís un home amb la intenció de trencar estereotips. L’encarregat de fer-ho serà l’actor, director i llibreter, Toni Regueiro.

Un altre dels actes importants serà a la sala Zazie, es traca d’una projecció dels curts premiats al concurs Dona’m Cine. Dona’m Cine és una plataforma cultural on-line de construccions col·lectives i de mirades feministes que vol fomentar una xarxa d’intercanvi de material audiovisual fet per dones.

 

 El sopar de les dones també és una cita important dins del programa d’actes del Dia de la Dona i comptarà amb un recital poètic acompanyat de música. La poeta vilafranquina, Isabel del Pilar comentava que la intenció és fer sentir la veu de les dones des del punt de vista musical i literari.

 

El sopar l’organitza l’Associació de Veïns de Les Clotes i tindrà lloc el proper 18 de març al mateix local de la plaça de la Verema. Els tickets estan a la venda des d’aquest dijous i tenen un preu de 13 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: