Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos realitzen diverses detencions a la comarca per robatoris

Els Mossos d’Esquadra han realitzat aquests darrers dies diverses detencions per robatoris en municipis de l’Alt Penedès.

Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní van detenir el dissabte 18 de març un jove com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un bar del municipi. El detingut, de 27 anys i nacionalitat francesa, és veí de Sant Sadurní.
Els fets es van produir el mateix dia cap a les quatre de la matinada quan una patrulla va veure un home, vestit amb roba fosca i corrents pel carrer. Els agents el van seguir i finalment van aconseguir aturar-lo i observar que estava tacat de sang. Mentre l’estaven identificant els agents van rebre l’avís de la Policia Local que s’hauria produït el robatori amb força en un bar del municipi. L’autor, que s’hauria endut la caixa enregistradora, hauria deixat rastres de sang al bar durant el robatori. A més a més, un testimoni hauria proporcionat la descripció de l’autor, que coincidia plenament amb el jove.
Durant l’escorcoll li van trobar objectes amagats per diferents parts del cos provinents del robatori com monedes, bitllets i dos ganivets. Així mateix, una altra patrulla va localitzar la caixa enregistradora del bar tacada de sang i forçada a la via pública. Davant de totes aquestes evidencies el van detenir com a presumpte autor del robatori amb força en el bar.
L’arrestat, amb cinc antecedents per la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.
D’altra banda, Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Vilafranca van detenir el dilluns 20 de març una parella in fraganti com a presumptes autors d’un robatori amb força a domicili en grau de temptativa.
Els fets van succeir el mateix dia, cap a les dues hores de la matinada, quan la patrulla va ser alertada que un veí de Sant Quintí hauria escoltat sorolls com si alguna persona estigués manipulant el pany de la seva porta. A més, hauria vist marxar del lloc una furgoneta amb dos ocupants.
Immediatament la patrulla es va adreçar al lloc i en arribar al municipi van localitzar un vehicle, que coincidia amb la descripció facilitada, al carrer paral·lel i a pocs metres de l’avís, circulant a marxa lenta amb dos persones a l’interior. Van escorcollar el vehicle, i van trobar diverses eines utilitzades en robatoris amb força a domicilis i van identificar l’home i la dona.
Davant les evidències els agents van detenir l’home i la dona per la temptativa de robatori amb força en domicili.
Els detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: