Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Moja tornarà a tenir caramelles gràcies a l’Ateneu Mogenc “Fem poble”

Moja tornarà a tenir caramelles gràcies a l’Ateneu Mogenc “Fem poble”

Els assajos de les caramelles són oberts a tothom i es fan els dissabte, al Centre Cívic La Xarxa, a 2/4 de 5 de la tarda.

“Fem poble” ha començat amb empenta la seva trajectòria i només dos mesos després d’haver-se presentat ja està en disposició de desplegar iniciatives públiques com la recuperació d’aquesta tradició. No volen improvisar i per això ja fa un mes que un grup de veïns està assajant les cançons que interpretaran el diumenge de Pasqua, que aquest any cau en 16 d’abril. Els assajos són oberts a tothom i per participar-hi no és necessari tenir coneixements musicals o haver participat en una coral.
Qui ho desitgi pot presentar-se els dissabtes, a dos quarts de 5 de la tarda, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. Núria Ametller coordina l’activitat i ha assumit l’adaptació d’una cançó pròpia del grup de caramellaires de Moja. El repertori també inclou cançons de Dàmaris Gelabert per a fer la proposta més atractiva als nens i nenes que participen d’aquesta proposta familiar.
Tot i que encara resta pendent tancar el programa definitiu i fixar com funcionarà la cantada, el grup de caramellaires de Moja preveu oferir les seves cançons en un únic punt del poble, probablement a la plaça de l’Església, el 16 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: