Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Milà i Fontanals mostra oferta formativa i projecte educatiu en la sessió de portes obertes

Aquest cap de setmana l’IES Milà i Fontanals duia a terme la jornada de portes obertes que de manera habitual se celebra unes setmana abans de formalitzar les preinscripcions de cara al proper curs.

El director del Milà, Pere Martí, comenta que es tracta d’una jornada molt important per el centre, ja que els permet mostrar tota la seva oferta formativa i explicar el seu projecte educatiu a les famílies interessades.
Les visites permeten a les famílies, en grups reduïts i acompanyament de professors i alumnes de l’institut, conèixer les diferents instal·lacions del centre, els seus equipaments i al mateix poder escoltar dels docents el funcionament del centre.
Pere Martí comenta que a Vilafranca hi ha un ensenyament públic de molta qualitat, i que cada centre busca personalitzar-se per oferir alguna cosa diferent. En el seu cas, diu, hi ha un equip docent molt consolidat que els permet oferir uns projectes molt potents. Martí però, destaca també que plantegen any a any un seguit de valors que van més enllà del simple currículum educatiu.
A banda, es fan dues reunions per parlar de manera més genèrica de l’oferta formativa de l’Institut Milà i Fontanals. En aquest cas, amb un aforament cadascuna de 250 persones que es van omplir de gom a gom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: