Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Al mes de juny començaran les obres de l’equipament per a Joves a la Pelegrina

El PSC acompanyat de diferents persones implicades en el projecte ha convocat a la premsa davant l’antic mercat de la Pelegrina per tal d’explicar l’estat del projecte de construcció del local.

El regidor de Planificació, Francisco Romero, ha recordat que el projecte era una aposta important dels socialistes, que es va originar amb la idea del Recó de l’Èrik i que ha evolucionat fins arribar a un equipament com el que es construirà. Davant la confusió que es pot haver generat al barri, amb la informació que no es farà el centre cívic, Romero també ha volgut ressaltar aquest equipament sí que es farà. El mes d’abril es licitarà el projecte i les obres han de començar al mes de juny.

Serà, doncs, un equipament de ciutat ubicat a l’Espirall  amb una sala polivalent, espais per a tallers, zona de trobada i relació juvenil o bucs d’assaig.

D’altra banda respecte a la llei de barris i el centre cívic els socialistes recorden que la llei de barris va ser iniciativa del govern de la Generalitat en època de Pasqual Maragall, i que portar-la a l’Espirall va ser iniciativa també del PSC fa 10 anys. En aquest sentit el regidor Ramon Zaballa, apunta que l’ajuntament ha complert amb la llei de barris i que si no es pot fer el centre cívic és per manca d’inversió de la Generalitat.

Per això el Grup Municipal Socialista exigeix que la Generalitat pagui el que pertoca, i si paguen el que deuen es podran finalitzar els projectes derivats de la llei de barris.

També des del PSC apunten que cal assegurar inversions a tots els barris de Vilafranca amb projectes com la urbanització del cobriment de les vies, la reforma i ampliació de la Casa de la Festa Major o l’ampliació del Vinseum.

 

PSC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: