Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Orquestra Integrada actuarà el 26 de març al Celler de Can Codorniu

L’Orquestra Integrada actuarà el 26 de març al Celler de Can Codorniu

Es tracta d’una iniciativa de la regidoria d’Igualtat i l’Escola de Música del municipi, amb la participació de l’associació sense ànim de lucre Artransforma, que treballa per fomentar la igualtat.

Consisteix en una gran orquestra formada per alumnes de l’Escola de Música i membres de les associacions “Tot som un” i “Qui té a qui” d’ajuda a persones amb discapacitats diverses. La idea, tal i com expliquen la directora del projecte, Queralt Prats, i el compositor i director de l’orquestra, Albert Gumí, és fer un gran equip, una orquestra feta a mida per proporcionar als joves una experiència enriquidora i fomentar la igualtat d’oportunitats.
Albert Gumí, remarca que és un projecte molt enriquidor, que aplega molta gent i molt diversa. Aquesta orquestra pretén, precisament, buscar els diversos. Que la gent de diverses capacitats pugui ajuntar-se per fer música. Explica que volen que passin moltes coses. I és que entre els joves i infants n’hi haurà una part que tenen partitura i uns altres que han de crear paisatges sonors, que són totalment imprevisibles.
La directora de l’Escola de Música de Sant Sadurní, Jeannette Porter, explicava que hi participen més de 50 persones de l’escola de música, perquè es vol que sigui una mostra de tots els nens i joves que hi ha a l’escola.
El concert començarà el dia 26 a 2/4 de 7 de la tarda, i l’entrada és gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: