Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluís Llach explicarà dilluns a Sant Sadurní com es prepara el referèndum dels propers mesos

El diputat de Junts pel Sí Lluís Llach serà a Sant Sadurní el proper dilluns 6 de març, a les 7 de la tarda, al celler del Centre d’Interpretació del Cava.

El diputat de Junts pel Sí Lluís Llach serà a Sant Sadurní el proper dilluns 6 de març, a les 7 de la tarda, al celler del Centre d’Interpretació del Cava, per exposar la situació que viu el procés polític català i com es prepara el referèndum per decidir el futur polític del nostre país que s’ha de celebrar en els propers mesos. Sota el títol Referèndum o referèndum Llach oferirà el seu punt de vista i revelarà les darreres novetats del panorama polític. La diputada altpenedesenca de Junts pel Sí i alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, també intervindrà en aquest acte, que acabarà amb les preguntes que els assistents vulguin formular a Llach.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: