Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’essència de Montserrat Roig per commemorar el dia internacional de les dones

El recital musical ‘Roig’ destil·la l’essència de Montserrat Roig per commemorar a Vilafranca el dia internacional de les dones.

L’any passat es complien 25 anys de la mort de l’escriptora i periodista barcelonina, referent a les lletres catalanes. Per retre-li un homenatge pendent i merescut, l’actriu i dramaturga Mònica Lucchetti, el músic Carles Beltran i la cantant Tànit Navarro estan rodant per teatres i ateneus el recital musical ‘Roig’. Divendres es va poder veure al Casal de Vilafranca per commemorar el dia internacional de les dones.
A més de la diversitat de registres que va deixar a la seva bibliografia, Montserrat Roig va ser una activista catalanista, feminista i d’esquerres, implicada en la memòria històrica, la política, la cultura i l’associacionisme.

L’espectacle feia parada a Vilafranca a través de l’Ajuntament i amb la col·laboració de la Societat La principal el Casal. El recital s’incloïa dins els actes de celebració del dia internacional de les dones a la vila. La regidora d’Igualtat Montse Arroyo recordava la importància d’una figura com Montserrat Roig en el treball per assolir la igualtat.

El recital va ser un petit viatge per acostar el públic a l’obra de Montserrat Roig però on també hi havia espai per als records, olors, colors i emocions, de la vida de l’escriptora.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: