Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jaume Clotet posa “El càtar proscrit” com a exemple de lluita per unes conviccions

La presentació del llibre es va fer a l’espai Muriel Casals, d’Omnium a Vilafranca, i volia ajudar a entendre un xic millor aquesta part de la nostra història.

L’espai Muriel Casals acollia dijous al vespre la presentació del llibre “El càtar proscrit”, de Jaume Clotet. L’autor explica que es tracta d’una història d’algú que posa les seves conviccions per davant de tot. Un tipus de d’actitud que potser avui dia hi ha menys del necessari, en una societat que prima la comoditat per sobre del compromís.
Clotet explica que per escriure el llibre va dur a terme una tasca important de documentació, però que per sort és un període de la història força estudiant. Considera que són importants actes com aquest d’Òmnium, ,ja que ajuden a conèixer la història del país.
La presentació del llibre, que va guanyar el premi Nèstor Lujám de Novel·la Històrica, va ser oberta per l’historiador Francesc Perea i després va donar pas a Jaume Clotet per parlar de “El càtar proscrit”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: