Dissabte, 4 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins el 21 de març continuen les sessions de portes obertes dels centres educatius a Vilafranca

Des de primers de març els centres d’ensenyament de Vilafranca estan duent a terme sessions de portes obertes, per tal de poder explicar a les famílies interessades els seus projectes educatius.

De fet, el primer centre en dur a terme aquestes jornades va ser el Col·legi Sant Ramon de Penyafort a mitjans de febrer. A continuació va ser el torn de les escoles Dolors Piera, Estalella i Graells i Pau Boada; l’Institut Milà i Fontanals, el Col·legi Vedruna Sant Elies i l’Escola Montagut.
Seguint el calendari, a1quest dimarts 14 de març és el torn de l’Escola Baltà Elias, entre ¾ de 5 i les 6 de la tarda. Dimecres dia 15 l’Escola Mas i Parera obrirà portes també de ¾ de 5 i les 6 de la tarda; i dijous en el mateix horari ho farà l’escola Cristòfor Mestre. També dijous serà el torn de l’IES Eugeni d’Ors, que ho farà entre 2/4 de 5 de la tarda i les 8 del vespre. A més organitza una reunió informativa per parlar de l’ESO a les 5 de la tarda, i una reunió informativa per parlar del batxillerat a les 6.
El dissabte dia 18 serà el torn del Col·legi Sant Josep, de les 11 del matí a 2/4 de 2 del migdia. I finalment, el dimarts dia 21 l’Institut Nou, a la Girada, obrirà portes de 2/4 de 5 a les 6 de la tarda; i l’IES Alt Penedès ho farà entre les 5 de la tarda i 2/4 de 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: