Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Fins el 18 d’abril es poden presentar obres al II Concurs Literari de Sant Jordi d’Olèrdola

Fins el 18 d’abril es poden presentar obres al II Concurs Literari de Sant Jordi d’Olèrdola

S’organitza en dues categories per edats i la convocatòria la promou el servei de Biblioteca Oberta de l’Ajuntament d’Olèrdola

Fins el 18 d’abril es poden presentar treballs per participar al II Concurs literari de Sant Jordi. Convocat pel servei de Biblioteca Oberta de l’Ajuntament d’Olèrdola, el concurs torna després de la bona experiència de la primera edició.
El gènere literari i el tema són lliures. Poden presentar-se narracions, poesies o còmics, amb una extensió d’una pàgina din A4 com a màxim. Els participants quedaran distribuïts en dues categories. La infantil, de 0 a 14 anys; i la categoria d’adults, a partir dels 15 anys. Tant en una categoria com en l’altra hi haurà tres premis. El primer premi està dotat amb un val de regal, visita al castell d’Olèrdola, un còmic d’Olèrdola i diploma. El 2n i 3r premis obtindran una visita al castell d’Olèrdola i diploma.
Tots els participants han de presentar els seus treballs dins un sobre tancat, amb el títol de l’obra, el pseudònim de l’autor i caldrà especificar la categoria en la qual es participa. A dins del sobre caldrà posar en una fitxa amb el nom del participant, domicili, telèfon de contacte i nom de l’obra. Participar en el concurs suposa donar el consentiment per a que les obres siguin publicades a través del web de l’Ajuntament.
Les obres s’han de lliurar a les biblioteques de les escoles en l’horari del servei de Biblioteca Oberta. A l’escola Circell de Moja, els dimarts, dimecres i dijous, de 2/4 de 5 a 6 de la tarda i a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, els dilluns i divendres, de 4 a 2/4 de 6 de la tarda.
L’acte de lliurament de premis tindrà lloc a l’Ajuntament d’Olèrdola, el dimecres 26 d’abril, a les 7 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: