Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de participació a la visita comentada de ‘Cinc artistes i la ceràmica’

La visita comentada a l’exposició ‘Art, terres i foc. Cinc artistes i la ceràmica’ ha permès explicar en profunditat el projecte.

Diumenge, el cinc artistes que exposen les seves peces ceràmiques a la capella de Sant Joan van oferir una visita comentada a l’exposició “Art, terres i foc. Cinc artistes i la ceràmica”.

Inaugurada el passat 3 de febrer, l’exposició mostra més de cent peces ceràmiques de petit format que Xavier Aballí, Josep Maria Baltà, Josep Moscardó, Fèlix Plantalech i August Rosell han estat fent des del gener del 2016 al taller Ceràmica Baltà de Font-Rubí.
Cada artista, fidel a l’estil pictòric que li és propi, ha elaborat una sèrie de peces que l’identifiquen però amb la dificultat d’haver-se endinsat en el món desconegut per ells de la ceràmica. Josep M. Baltà ha estat l’impulsor del projecte.

La visita comentada d’aquest diumenge va permetre els assistents conèixer en profunditat un projecte que tindrà continuïtat. D’una banda, amb la itinerància de l’exposició, que es podrà veure també a Igualada, Cervera, Lleida, El Vendrell, Tarragona i Barcelona. I, d’altra banda, amb la incorporació d’una nova tongada d’artistes que treballaran al taller durant aquest any i en mostraran el resultat l’any 2018.

L’exposició “Art, terres i foc. Cinc artistes i la ceràmica” es pot visitar fins al 12 de març a la capella de Sant Joan. Els horaris de visita són de dimecres a divendres de cinc a vuit del vespre; dissabtes de sis a vuit i diumenges de dotze a dues i de sis a vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: