Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte tindrà lloc a Sant Llorenç d’Hortons la Festa del Xai i la Cervesa

L’acte està organitzat per la fàbrica de cerveses Espiga, amb la col·laboració de la Ramaderia Farràs i l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons.

La fira començarà a les 10 del matí i finalitzarà a les 10 de la nit. La jornada es desenvoluparà a les instal·lacions de la fàbrica de cerveses, ubicada en el Polígon Industrial de Torrentfondo, al carrer Malet, 12. Durant l’acte tindran lloc diverses activitats, com ara el vermut que es realitzarà a partir de les 12, i degustacions de 14 cerveses diferents, 10 d’elles de l’Espiga i 4 d’altres marques. També es farà un dinar popular amb xai, els tiquets del qual es podran adquirir el mateix dia de l’acte. També es realitzaran visitades guiades a la fàbrica. Ja a la tarda hi haurà música a càrrec del PD’s stova l’esteve i l’actuació del Ball de Diables d’El Terrazel que farà una exhibició pels carrers del voltant de la fàbrica.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: