Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte nova sessió de “Tastets al mercat”, amb el Dia del Graller

Dissabte nova sessió de “Tastets al mercat”, amb el Dia del Graller

El proper dissabte 1 d’abril, la campanya Tastets el Mercat es farà conjuntament amb el 24è Dia del Graller, a la plaça Santa Maria.

Tastets al Mercat, que té per objectiu dinamitzar el mercat i promocionar els productes del Penedès, comptarà amb vins i caves del celler Can Suriol del Castell, cervesa artesana Hope i dues food trucks. Se sortejarà un lot de productes de la terra de la parada del mercat l’Hort de la Carmeta.
Amb motiu del Dia del Graller, l’Ajuntament de Vilafranca i la Coordinadora de Grallers, oferiran dues actuacions musicals. A 2/4 de 12 del migdia hi haurà l’actuació musical de Satriale’s, a càrrec de Leo Tejedor a la guitarra elèctrica, Xavi Carbó al contrabaix i Ricard Parera a la bateria. Seguidament, a la 1 del migida actuarà Criatures, amb Marçal Ramon a l’acordió i Ivó Jordà a la gralla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: