Divendres, 7 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació estudia la connexió per a vianants i bicicletes entre els Monjos i Vilafranca

La Diputació de Barcelona ha fet arribar aquesta setmana una carta als ajuntaments dels Monjos, Vilafranca i Olèrdola, en la que manifesta el seu compromís per estudiar la creació d’un vial.

Un vial que uneixi els Monjos i Vilafranca i que passaria per terrenys del terme municipal d’Olèrdola.

Aquest eix havia estat llargament reivindicat pels ajuntaments afectats, que demanaven especialment que aquesta via es fes al costat de l’antiga carretera nacional, enfront l’ús d’altres recorreguts que també s’havien plantejat inicialment com a possibilitats.

L’alcaldessa dels Monjos, Imma Ferret, celebra que “finalment l’eix pugui començar a perfilar-se” ja que veuen amb preocupació la seguretat de les persones que es desplacen a peu per la carretera que uneix les dues poblacions.

Cada vegada és més freqüent veure persones caminant pel costat de la carretera, especialment des de l’obertura de locals comercials i de restauració al polígon Domenys-II de Vilafranca.

L’Ajuntament dels Monjos ja va dur a terme fa anys un preestudi per crear el vial al costat de la carretera en el seu terme municipal, que va des de la sortida dels Monjos fina a la zona del celler Mas Pujó. La major dificultat del traçat està però en el pas per les rotondes d’accés a l’autopista, dins el terme de Vilafranca. L’estudi que farà la Diputació serà el que haurà de definir aquests aspectes tècnics.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: