Dissabte, 23 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Colla Jove de Vilafranca enceta la temporada amb nous castellers, optimisme i tranquil·litat

La Colla Jove de Vilafranca enceta la temporada amb nous castellers, optimisme i tranquil·litat

La colla de la camisa blau cel està assajant des de finals d’any, amb un gruix de nous castellers i un grup de canalla nova. El cap de setmana del 25 i 26 de març realitzaran la seva primera sortida

La Jove encara la temporada amb optimisme i tranquil·litat, amb l’objectiu de fer amb solvència la gamma de castells de 6 i anar fent proves dels de 7, que només portaran a plaça quan hi hagi prou confiança, qualitat tècnica i gruix de pinya. En aquest sentit, actualment la colla no es posa cap mena de pressió i treballarà per formar i promocionar castellers i gaudir de l’activitat castellera.
Una de les primeres activitats com a colla serà el cap de setmana del 25 i 26 de març. La Colla Jove Xiquets de Vilafranca farà un viatge de grup a Extremadura, concretament a Valdelacalzada, prop de Badajoz. La Jove participarà en els actes de la festa “Valdelacalzada en flor” que coincideix cada any amb les dates de floració dels nombrosos arbres fruiters de la zona. Hi actuarà el dissabte 25 a la tarda, en una cercavila amb diversos grups folklòrics i en una exhibició final a plaça. La colla també té previst fer algun castell o pilar en algun indret simbòlic de la zona.
Enguany també faran altres sortides fora de Catalunya, ja confirmades, a Tolosa de Llenguadoc al juny i a Tauste (Saragossa) al setembre, en un calendari amb una vintena d’actuacions.
La Jove de Vilafranca convida a tothom a participar en els seus assajos que son els dilluns i divendres al Pati de l’Escorxador, a les 8 del vespre la canalla i a les 9 de la nit l’assaig general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: