Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca rep aquest diumenge a l’equip del Figueres

La Pobla de Mafumet-Vilafranca, del diumenge 12 de febrer, en directe per Penedès Televisió

El Vilafranca jugarà aquest diumenge a les 12 del migdia davant del Figueres.
L’equip d’Ivan Moreno va sumar una victòria important diumenge al camp del Vilassar de Mar, a més dels tres punts, l’equip va retrobar el camí de les victòries. Havia acumulat 7 jornades sense guanyar, a més, les dues darreres amb derrotes.
I també bones notícies pels seguidors vilafranquins, el partit La Pobla de Mafumet-Vilafranca, es podrà veure per Penedès Televisió el diumenge 12 de febrer, corresponent a la jornada 25 de la Tercera Divisió i començarà a 2/4 d’1 del migdia.
Es preveu que serà un partit intens, ara mateix el degà penedesenc figura en tercera posició –abans de rebre diumenge al Figueres- i els tarragonins són els setens –abans de jugar diumenge al camp del Peralada. En el partit jugar a Vilafranca a finals de setembre, el degà penedesenc va guanyar (5-3), ara mateix el Vilafranca figura amb 42 punts i els tarragonins amb 33, però han guanyat els darrers tres partits i han fet un salt important a la classificació.
L’equip de Martin Posse, que la temporada passada va baixar de la segona B, aspira a treure el cap en un dels 4 llocs predestinats a jugar la promoció d’ascens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: