Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La travessa dels Òscar torna un any més per crear comunitat entre els cinèfils

El cinema Kubrick i Cine Club Vilafranca tornen a organitzar la travessa dels Òscar, que van recuperar l’any 2014.

La gala dels Òscar de Hollywood és una cita indispensable per a qualsevol cinèfil i un tema de conversa habitual entre els amants del cinema. Per això, el cinema Kubrick i Cine Club Vilafranca tornen a organitzar la travessa dels Òscar, que van recuperar l’any 2014 després de deu anys en què es va deixar de fer. L’augment de la participació, que ha passat de les 250 butlletes vàlides l’any 2014 a les 394 de l’any passat, ha animat els organitzadors a tornar a plantar les butlletes a les taquilles del Kubrick i la Sala Zazie perquè els espectadors facin les seves apostes.

La travessa és una activitat que crea comunitat entre els espectadors habituals de les dues sales de cinema vilafranquines.

La responsable del cinema Kubrick, Maria Olivella, explica que la travessa ja té una llarga història.

Cada participant només podrà omplir una butlleta en què marcarà els seus candidats a guanyar l’Òscar en les set categories principals: pel·lícula, director, actriu i actor principals, actriu i actor secundaris i pel·lícula de parla no anglesa. Només hi haurà un guanyador, de manera que si hi ha més d’un encertant de totes les categories, es farà un sorteig. L’afortunat o afortunada tindrà diversos premis: un any de soci a Cineclub Vilafranca, un any de cinema gratis al Kubrick, tres entrades dobles per als espectacles del Casal, una caixa regal de cap de setmana per Catalunya per gentilesa de Som Viatges, una caixa de vi i cava Giró del Gorner que aporta la Vinateria Inzòlia, un lot de llibres de la llibreria La Cultural i un any de subscripció gratuïta al setmanari El 3 de Vuit.

Els premis s’entregaran el dijous 2 de març a la sala Zazie, en una sessió especial a un quart de nou del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: