Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull referma els consens dels alcaldes de les quatre capitals per compartir capitalitat

L’alcalde de Vilafranca posa en valor el consens de les quatre capitals penedesenques per compartir la capitalitat, i la necessitat de treballar per el territori des del propi Penedès.

En la trobada que alcaldes, regidors i càrrecs públics del PDeCAT han fet aquest divendres al matí al Castell d’Olèrdola per tal de mostrar el suport d’aquesta formació a la Vegueria Penedès, l’alcalde de Vilafranca ha volgut insistir en la importància d’haver aconseguit aquest reconeixement.
Pere Regull ha destacat que la Vegueria ha de servir per millorar els serveis als ciutadans del territori, al mateix temps que ser una eina per planificar i ordenar el territori. Per Regull cal tenir molt clar que si no es fa des del Penedès, ho faran altres.
L’alcalde de Vilafranca ha explicat que hi ha consens entre els responsables municipals de les quatre capitals de comarca per tal de ser complementaris i no buscar protagonismes. Apostant per tant per aquesta capitalitat compartida.
Per Regull del que es tracta amb la Vegueria és de treballar tots plegats per aconseguir el millor per el territori i fer del Penedès una zona més potent a nivell econòmic i social dins de Catalunya del que és ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: