Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mazoni i Joan Colomo donen el tret de sortida a l’Hivernacle 2017

El festival de música comença aquest vespre amb la intenció de potenciar la música d’autor original produïda a casa nostra.

Els caps de cartell de l’Hivernacle 2017 són Mazoni i Joan Colomo, que actuaran aquest divendres a Cal Bolet a partir de les 10 del vespre.

Durant el festival també es podrà escoltar descobriments d’alçada com Esperit! i Cálido Home, dissabte a dos quarts d’onze de la nit a Cal Bolet.

Esperit! és el multiinstrumentista del Montseny, Dalmau Boada, referent a escala internacional. Cálido Home és un grup folk d’arrels nord-americanes, que destaca per la intensitat, emotivitat i proximitat dels seus concerts en directe. El concert de dissabte, l’encetarà Harley Young i diumenge el festival el tancarà, Holly, una cantautora del Paso (Texas) reconeguda pels professionals de tot el món que actuarà al Claustre de Sant Francesc.

L’Hivernacle d’aquest any ha volgut valorar l’escalfor de la música d’autor que fuig del resultat comercial. El festival arriba a la quarta edició amb un bon estat de salut, situant-se en espais com la Plaça de Sant Joan, el Claustre de Sant Francesc i el Teatre de Cal Bolet, que es transformarà aquests dies en un hivernacle amb plantes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: