Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Marc Vidal, campió d’Europa de boxa del pes ploma

Marc Vidal, campió d’Europa de boxa del pes ploma

El boxejador vilafranquí va guanyar a Sergio Padro a la vetllada de Fuenlabrada

 

Marc Vidal va donar un pas més en la seva trajectòria com a boxejador professional, i dissabte al pavelló Fernando Martín de Fuenlabrada, es va proclamar campió d’Europa de la versió Unió Europea del pes ploma (màxim 57 quilograms). Vidal es presentava a aquesta vetllada, com a vigent campió d’Espanya del pes ploma, i es va enfrontar al púgil local Sergio Prado “Schuster”. A la finalització dels 12 assalts, els jutges van donar com a nou campió d’Europa a Marc Vidal. Vidal forma part de l’equip Team Toni Moreno de Castellbisbal, i ara està previst que els propers mesos disputi un combat de preparació per posteriorment posar el seu títol en joc o optar pel títol europeu versió EBU, la màxima categoria d’Europa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: