Dissabte, 28 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’èquip masculí del Voleibol Monjos continua sumant victòries per la permanència

L’equip femení va perdre amb el Club Natació Sabadell (1-3) i continua novè a la primera divisió nacional

Cara i creu pels equips sèniors del Voleibol Monjos.
El sènior masculí , continua amb victòries i aconsegueix la tercera consecutiva en la fase de permanència a primera catalana, van superar al Llars Mundet B per un clar 3-0 (25-19/25-20/25-22) i se situen segons en la classificació.
El sènior femení B va sumar la primera victòria en la fase de permanència a tercera catalana, al vèncer a les de Viladecans (3-2, i el juvenil es va imposar a l’Hospitalet (3-2), l’equip del Penedès va disputar un partit molt ajustat amb un tie break que va ser dominat pel Monjos amb un resultat de 15-7.
El sènior femení A va caure contra el CN Sabadell (1-3), tot i que les noies van començar amb mal peu en el primer set, es van emportar el segon (22-25) i en els dos següents van perdre per un resultat molt ajustat (26-24/25-22). L’equip continua novè en la classificació de primera divisió nacional.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: