Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació d’Amics de Puerto Cabezas presenta el resultat del projecte “Omplim les maletes”.

“Omplim les maletes” és un projecte que va començar fa un any amb l’objectiu de facilitar eines pedagògiques a les escoles i afavorir les relacions entre els alumnes de Vilafranca i Puerto Cabezas

El treball concloïa aquest dimarts amb la presentació a l’Escorxador de les maletes pedagògiques. Aquestes maletes contenen material relacionat amb l’agermanament i la cooperació entre els dos pobles fruit dels tallers de la primera edició del projecte “Omplim les maletes”. Concretament s’hi pot trobar material de consulta com són els contes per a nens, documentals, fotos, música, mapes i el butlletí de l’associació, entre altres coses.

 

A la presentació de les Maletes Pedagògiques també hi era la regidora de Solidaritat i Cooperació a l’Ajuntament, Montse Arroyo.

La Montse Arroyo explicava que enguany fa 3 dècades de l’inici de l’agermanament i amb motiu d’aquest 30 aniversari, una petita delegació dels Ajuntaments de Vilafranca i de Sant Pere de Ribes, ambdues agermanades amb la població de Nicaragua, viatjarà al mes d’abril a Puerto Cabezas.

Donat l’èxit de la iniciativa i per donar continuïtat al projecte aquest 2017, s’obre una nova convocatòria de beques, per les quals se seleccionaran tres persones que viatjaran a Puerto Cabezas amb l’objectiu de treballar en l’elaboració de nou material per a les maletes de manera conjunta amb els nens i nenes de les escoles dels dos municipis. El procés estarà obert fins el proper 15 de febrer. Per a més informació sobre el projecte i com sol·licitar les beques us podeu adreçar al web  http://amicsdepuertocabezas.blogspot.com.es/.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: