Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Torrelles de Foix destinarà la “casa dels mestres” de l’escola a lloguer social

L’arrendatari s’haurà de fer càrrec de la custòdia de les antigues instal·lacions de l’escola, així com de les del nou centre Guerau de Peguera i la llar municipal d’infants Alt Foix.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha obert el termini per arrendar mitjançant un lloguer social la “casa dels mestres”, habitatge situat a les antigues instal·lacions de l’escola Guerau de Peguera i que en el passat havia ocupat personal docent del centre.

Aquelles persones interessades poden presentar sol·licitud a les oficines municipals de l’Ajuntament fins al proper 17 de març, de dilluns a divendres de nou del matí a una del migdia.
Les bases i requisits d’aquesta convocatòria es poden consultar a l’Ajuntament, en horari d’atenció al públic i al web municipal www.torrellesdefoix.cat.

La durada del contracte d’arrendament és per un període de tres anys, prorrogable per períodes d’un any, i amb un import de renda de 200 euros mensuals. L’arrendatari s’haurà de fer càrrec de la custòdia de les antigues instal·lacions de l’escola, així com de les del nou centre Guerau de Peguera i la llar municipal d’infants Alt Foix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: