Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’aigua del Grandet, a Sant Llorenç d’Hortons, no és apta temporalment per al consum humà

L’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons ha rebut un comunicat de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, en el qual s’informava que l’aigua de la zona del Grandet no és apta per al consum humà.

Els resultats dels anàlisis de control de la qualitat de l’aigua de la companyia subministradora, Anaigua, en El Grandet, fetes per l’Agència de Salut Pública de Catalunya, indiquen la presència de trihalometans en una concentració que supera el valor paramètric que estableix la normativa sanitària vigent.

Per tant, d’acord amb el principi de prevenció del risc sanitari, es recomana a la població que s’abstingui d’usar l’aigua per al consum de boca. Aquesta mesura s’ha d’entendre com a preventiva i transitòria mentre no se solucioni aquest problema. L’Agència de Salut Pública està treballant amb Anaigua per a solucionar la problemàtica al més aviat possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: