Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal posa en marxa el programa “Treball i formació”

El Consell Comarcal posa en marxa el programa “Treball i formació”

Aquest dimecres es va fer l’acte formal de signatura dels 26 nous contractes de treball de persones majors de 45 anys en situació d’atur que participaran en el programa.

El desembre de 2016, el Consell Comarcal va acceptar una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per a la contractació de 27 persones dins el programa “Treball i Formació” per dur a terme el projecte “Suport als municipis”.
Durant els mesos de desembre, gener i febrer, l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal ha entrevistat prop d’un centenar de candidats i candidates derivats des del Servei d’Ocupació de Catalunya per optar a les 18 places de peó de brigada, les 10 places d’administratiu i la plaça de coordinador.
El programa “Formació i Treball” està adreçat a persones en situació d’atur, preferentment majors de 45 anys i que no percebin prestacions ni subsidi per desocupació. Les persones contractades en el marc d’aquest programa tenen un contracte de 6 mesos; a excepció de les 3 persones majors de 55 anys que tenen un contracte de 12 mesos.
Les persones contractades pel Consell Comarcal treballaran en diferents accions que duran a terme als ajuntament que participen en el projecte, i que seran d’interès públic i de caràcter social. A més d’adquirir experiència laboral, les persones contractades participaran en accions formatives professionalitzadores d’un total de 90 hores de durada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: