Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cafès Novell Vilafranca rep dissabte a l’equip del Barcelos

Els vilafranquins jugaran l’anada dels quarts de final de la Copa de la CERS davant el Barcelos

Aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre, el Cafès Novell Vilafranca rep al Barcelos, en partit corresponent a l’anada dels quarts de final de la Copa de la CERS.
A la poliesportiva, es tornaran a veure, cara a cara, els dos finalistes de la Copa Cers de la temporada passada, el Cafès Novell rep en el partit d’anada als portuguesos del Barcelos, actual campió de la competició. S’espera una gran entrada al pavelló vilafranquí per donar suport als nostres jugadors.
L’equip vilafranquí arriba a la cita, després de fer un gran partit i remuntar l’eliminatòria de vuitens de final, contra el Juventude de Viana, a la pròrroga amb gol d’or de Marc Vàzquez.
L’equip del Barcelos, arriba als quarts de final, després de desfer-se a l’equip italià del Follonica, amb un global favorable a l’eliminatòria de 6-2.
A l’equip portuguès i destaquen el porter Ricardo Silva, Luis Querido, Vierinha i el veterà Reinaldo Ventura, a més, s’ha reforçat aquesta temporada amb el jove jugador fitxat del Porto Alvaro Morais “Alvarinho” i de Ruben Sosa del Braga. A la seva lliga ocupa la cinquena posició a la taula classificatòria amb un balanç de vuit victòries, 4 derrotes i un empat, i el seu màxim golejador a la lliga es Álvaro Morais amb 16 gols.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: