Dissabte, 1 d'Octubre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest dissabte es farà una visita comentada a l’exposició de Maria Vernet als Trinitaris

Aquest dissabte es farà una visita comentada a l’exposició de Maria Vernet als Trinitaris

La mateixa artista, Maria Vernet, conduirà aquesta visita disasbte a partir de les 7 de la tarda.

“I l’esquerda i la llum” que, des del dia 13 de gener, es pot visitar a la Sala dels Trinitaris s’estructura en disset àmbits i temàtiques que contenen discursos molt diversos. La complexa i completa exposició de Maria Vernet està composada per fotografies, escultures, pintures, instal·lacions i un vídeo on la mateixa artista realitza una performance.
La visita comentada de Maria Vernet permetrà copsat amb més profunditat aquesta varietat de llenguatges artístics, així com el veritable missatge que l’artista vol transmetre en aquest viatge introspectiu i vital que ens proposa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: