Dissabte, 24 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Talls parcials de trànsit amb motiu d’una reparació urgent a la calçada del c/ Guardiola

Des d’avui 31 de gener i fins al 7 de febrer, hi haurà restriccions de trànsit al carrer de Guardiola, a l’alçada de la rotonda amb el carrer de Sant Sadurní d’Anoia, a causa d’un reparació urgent

En aquesta rotonda es permetrà l’entrada des del carrer de Sant Sadurní i el carrer de Guardiola en direcció sud, i el carrer de Guardiola, en el tram fins al Vial de les Clotes, serà d’una sola direcció, sentit sud.
Els vehicles que pugin pel Vial de les Clotes seran desviats cap al carrer de l’Espirall i els de gran tonatge seran desviats des de la rotonda de la carretera de Sant Martí amb l’avinguda del Pla del Diable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: