Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní passa balanç al 2016 en temes de violència les dones

Sant Sadurní passa balanç al 2016 en temes de violència les dones

A finals de desembre la regidora d´Acció Social, Àngels Canals, va fer el repàs i el balanç de les actuacions realitzades en matèria d´Igualtat de gènere i per a la Prevenció de violència masclista.

Acompanyada de tot el consistori i bona part de la Taula x la igualtat, Àngels Canals va fer un repàs de tota la feina feta des de la constitució de la regidoria d´Igualtat a l´Ajuntament l´any 2001, remarcant les accions dutes a terme durant aquest darrer any conjuntament amb la Taula x la igualtat, agraint i reforçant totes aquelles entitats que han estat més actives.
També es va aprofitar per a deixar constància dels diferents compromisos que com a regidoria i també des de la Taula x la igualtat es seguiran treballant, per un rebuig ferm a la violència masclista i a les violències sexuals, per la lluita per la igualtat laboral, contra els estereotips i el sexisme, posant com a exemple d´aquesta última la denúncia a la impunitat en què els versos dels diables d´enguany van poder constatar com estem en una societat masclista en què les dones només són valorades pel seu cos i no per les seves fites.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: