Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Martí aprova per unanimitat el conveni en matèria de joventut amb el Consell Comarcal

Sant Martí aprova per unanimitat el conveni en matèria de joventut amb el Consell Comarcal

El ple de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha aprovat per unanimitat el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal per a la prestació de suport en matèria de joventut, per un import de 1.700€.

També s’ha aprovat, amb el vot a favor dels regidors i regidores de tots els grups municipals, l’adhesió de l’Ajuntament de Sant Martí a la “Xarxa de Memòria i de Prevenció del Feixisme. Mai més” de l’Amical Mauthausen i altres camps i de totes les víctimes del nazisme.
L’objectiu del conveni de suport en matèria de joventut és la col·laboració amb el Consell Comarcal per a coordinar i treballar conjuntament per rendibilitzar els recursos i afavorir unes intervencions més eficients i eficaces en projectes de joventut. L’acord ja es va dur a terme l’any passat. Enguany es concreta, per exemple, en activitats formatives; programes per a fomentar l’ocupabilitat de joves amb dificultats per accedir al mercat laboral; amb el suport a l’institut d’educació secundària amb xerrades sobre orientació acadèmica o la coordinació de programes per fomentar la cultura de la participació.
Per altra banda, l’adhesió a la “Xarxa de Memòria i de Prevenció del Feixisme. Mai més” de l’Amical Mauthausen, suposarà dur al municipi activitats de sensibilització i divulgació i prevenció del feixisme, a banda de col·laborar amb l’Amical en la recerca històrica dels deportats i deportades de la localitat. L’Ajuntament hi col·laborarà també econòmicament amb una aportació d’uns 700 euros.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Hoquei en directe
Digittecnic Vilafranca - Arenys de Munt
22:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!
23:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim

Penedès Televisió

20:00
Hoquei en directe
Patí Vilafranca - Arenys de Munt
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: