Dimarts, 19 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Vernet exposa “I l’esquerda i la llum” a la sala dels Trinitaris

Divendres al vespre s’inaugurava aquesta exposició a la sala dels Trinitaris, una mostra que és un recull de l’obra d’aquesta jove artista polifacètica tarragonina.

Maria Vernet explica que exposa per primer cop a Vilafranca, i ho fa en un espai que és el més gran en que ha exposat mai. Una sala dels Trinitaris que li agrada molt com a espai expositiu.
Vernet comenta que mai s’ha volgut etiquetar com a artista, tot i reconèixer que la fotografia li ofereix la possibilitat de donar un enfoc més social als seus treballs; mentre que la pintura te un caire més alliberador.
El que es pot veure a la sala dels Trinitaris és un recull de la seva trajectòria que ha fet la mateixa Maria Vernet, i que li ha donat l’oportunitat explicava de revisar-se ella mateixa com a artista. Una tria que li ha comportat tornar a plantejar-se preguntes i explicacions sobre la seva obra.
Te clar però que, com a artista, cal enfrontar.se a la societat actual i plantejar-hi reptes i qüestionar-la constantment. D’aquí també, el títol de l’exposició “I l’esquerda i la llum”.
L’exposició, que obria portes divendres al vespre, es pot visitar en l’horari habitual de la sala dels Trinitaris fins el proper 19 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: