Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Lluis Valls, vol ser candidat a les primàries de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC

Lluis Valls, vol ser candidat a les primàries de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC

L’Alcalde de Gelida i Vice-President del Consell Comarcal, Lluis Valls, ha enviat un escrit a la militància de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC demanant el seu aval per optar a primer secretari

L’Alcalde de Gelida i Vice-President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Lluis Valls, ha enviat un escrit a la militància de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC demanant el seu aval per ser nomenat candidat a les primàries, per ser Primer Secretari d’aquesta organització.
Dins de l’estructura de la Federació, Lluis Valls havia format part d’anteriors executives i, durant aquest darrer mandat, ha estat també Secretari d’Organització, càrrec al que va renunciar fa uns mesos, juntament amb altres companys, quan van dimitir de l’executiva per disconformitat amb la gestió de la Federació.
És per aquest motiu que, sota el lema “Amb tu, al costat de la gent”, Lluís Valls manifesta la seva intenció de presentar-se com a candidat. Assegura que el seu objectiu és que la Federació torni a ser un referent polític a les nostres comarques, essent l’altaveu de les idees socialistes i de les accions i propostes que duem a terme als nostres municipis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: