Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluís Valls aconsegueix els avals per poder participar en el procés de primàries del PSC

Valls va aconseguir 194 avals, una xifra molt propera als 215 recollits per l’altra candidat, Juan Luís Ruiz.

En una trobada realitzada aquest diumenge, dia 15 de gener, Valls ha estat acompanyat per militants i càrrecs electes de diferents municipis. També hi eren presents Abigail Garrido i Susanna Mérida, membres de la Comissió Executiva Nacional del PSC i alcaldessa de Sant Pere de Ribes i cap de llista del PSC a Sant Sadurní d’Anoia, així com l’alcalde de Castellet i la Gornal, Miguel Delgado.

En referència al nombre d’avals, Lluís Valls ha manifestat que “ha quedat explícit que el suport de les dues candidatures és molt similar i això fa més necessari que mai treballar per la unitat de la Federació, més enllà del resultat final de les primàries”.

Així mateix, ha reiterat que un dels objectius essencials és que “la Federació torni a ser un referent polític a les nostres comarques”. En aquest sentit, ha assenyalat que “cal obrir la Federació i tornar a connectar amb la ciutadania”.

Durant aquesta setmana i fins a la data de les votacions, el proper dissabte 21 de gener, Lluís Valls visitarà diverses agrupacions de la Federació per donar a conèixer les seves propostes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: