Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit del primer mercat d’intercanvi de roba al Casal Popular

El primer mercat d’intercanvi de roba del Casal Popular ha estat un èxit i obre les portes a noves experiències similars

Organitzat pel grup de consum La Bresca, dissabte al matí tenia lloc el primer intercanvi de roba i complements al Casal Popular de Vilafranca. Al llarg del matí, es podia passar per les instal·lacions del casal i remenar entre les peces que havien proporcionat al voltant de 40 persones. La majoria dels participants al mercat buscaven pantalons i jerseis, tant d’home com de dona.
Des del grup de consum La Bresca, valoren l’experiència com a molt positiva.

Les bones sensacions després d’aquesta primera edició animen el grup de consum del Casal Popular a pensar en noves iniciatives similars de cara al futur.

Les experiències de mercats i de xarxes d’intercanvi de béns i serveis s’estan multiplicant arreu del territori. Aquest tipus d’intercanvi, sense intervenció dels diners, busca un model de relacions més respectuoses amb el medi ambient i més justes socialment.

Amb l’intercanvi, s’allarga la vida de tot tipus de productes que, pel motiu que sigui, per a nosaltres ja no tenen valor d’ús però que encara poden ser útils per a altres persones. Així, es redueix l’impacte en el medi, perquè s’evita la gestió com a residus d’uns productes que encara poden tenir vida útil i també s’evita la producció de nous béns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: