Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP presentarà una moció per evitar els incompliments de l’equip de govern de Vilafranca

La CUP de Vilafranca denuncia la manca de planificació de les actuacions de l’equip de govern i l’incompliment reiterat, diuen, dels compromisos adoptats als plens a través de les mocions aprovades

Aquest fet implica que es deixin de banda equipaments col·lectius d’interès cultural o social, com la nova biblioteca, el centre cívic de l’Espirall o l’ampliació de l’Auditori, així com l’ incompliment d’alguns plans, com el Pla d’Acció Cultural o el d’Habitatge.

També denuncien que algunes de les mocions aprovades al ple, queden en un calaix del govern i no s’arriben a implementar mai.

Per posar remei a aquesta situació, la CUP proposarà en el proper ple del mes de gener un seguit de mesures entre les quals es demana publicitar a la pàgina web municipal l’estat de compliment dels plans municipals i les mocions aprovades o la possibilitat que s’inclogui un punt a l’ordre del dia, a petició de qualsevol grup municipal, per a debatre en el ple de forma ordinària l’estat d’execució de les mateixes.

D’aquesta manera, afirmen, Vilafranca pot guanyar en qualitat democràtica i transparència i el conjunt de població podrà conèixer de primera mà el grau de desenvolupament de les polítiques aprovades al plenari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: