Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els caminaires de La Girada proposen una sortida al Parc Natural del Garraf per començar l’any

També faran una visita a l’ermita de la Trinitat, que obrirà expressament aquell dia per als excursionistes del grup.

La primera sortida de l’any dels Caminaires de La Girada tindrà lloc el diumenge 22 de gener i serà al Parc Natural del Garraf, on els participants podran gaudir d’unes espectaculars vistes al mar. També faran una visita a l’ermita de la Trinitat, que obrirà expressament aquell dia per als excursionistes del grup. El grau de dificultat és fàcil i apte per a totes les edats.
El punt de trobada serà el diumenge a les nou del matí davant la Pastisseria Rius de la Rambla de la Girada. Cal portar calçat adequat per caminar, aigua i esmorzar. L’excursió és de mig dia i abans de les dues el grup estarà ja de tornada a Vilafranca.
Per a mes informació es pot escriure un correu electrònic a l’adreça

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: