Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El regidor no adscrit Manel Romanos explica el seu desacord amb l’equip de govern de Sant Martí

El regidor no adscrit Manel Romanos explica el seu desacord amb l’equip de govern de Sant Martí

Després de 14 anys com a regidor d’ERC a Sant Martí, aquests darrers 7 com a regidor no adscrit, Romanos ha volgut fer públic el seu desacord amb les accions de l’actual equip de govern.

A través d’un comunicat, Manel Romanos explica que fa 14 anys que és regidor a l’Ajuntament de Sant Martí sempre sota les sigles d’ERC; i des de fa 7 mesos com a regidor no adscrit des que va decidir no continuar dins de l’actual equip de govern. En tots aquests anys diu, ha procurat treballar d’una forma coherent per al benefici del poble, independentment de qui manés. Per aquest motiu, especifica, segueix com a regidor i en canvi no va voler continuar formant part de l’equip de govern perquè considerava que les decisions que es prenien no eren les més adequades i no s’hi sentia identificat.
Romanos remarca què en els darrers mesos ha estat insultat i humiliat contínuament pels membres de l’actual equip de govern, ja sigui a través dels mitjans de comunicació, en els plens municipals o pel carrer. Comenta que s’ha mantingut callat, perquè no volia crispar més l’ambient del poble, però molta gent li ha demanat que doni la seva versió dels fets.
Personalment ell considerava que havia de manar la força més votada, però al final es va decidir formar un tripartit entre la CUP, el PSC i ERC, amb l’objectiu d’impedir que tornés a governar el fins llavors alcalde Ramon Carbó.
Ell va ser nomenar regidor d’Esports, Medi Ambient i Serveis, però ben aviat es va adonar que es prenien decisions que afectaven a les seves àrees sense consultar-li.

2016-12-16-a
ROMANOS 2

Les reunions de l’equip de govern es feien en uns horaris incompatibles per a la gent que treballa, i per aquest motiu Romanos diu que no hi podia assistir-hi, no pas per deixadesa.
Manel Romanos remarca que ell només volia deixar de formar part de les decisions errònies d’aquest equip de govern. En cap cas ha buscat, referma, una moció de censura ni trencar cap pacte. Fins i tot estava disposat a votar el canvi d’alcalde que estava estipulat fer aquest mes d’octubre dins del tripartit si no l’haguessin atacat tan durament.
Com a regidor seguirà desenvolupant la seva tasca, bàsicament traslladant a l’equip de govern preguntes que em formula la gent del carrer. Unes preguntes que l’alcalde i els seus socis es neguen a respondre’l.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: