Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat ha recuperat serveis i la confiança dels ajuntaments aquest 2016

El nou equip de govern de la Mancomunitat Penedès Garraf, amb Rosa Huguet al capdavant, ha valorat aquest primer any positivament per la recuperació de serveis i de la confiança dels ajuntaments.

La presidenta de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Rosa Huguet, acompanyada del vicepresident de l’Àrea de Residus, Miguel Delgado; i del vicepresident de l’Àrea del Centre d’Acollida d’animals Domèstics, Cisco de La Cruz, ha fet balanç del primer any al capdavant de l’ens, que ha valorat com a positiu ja que s’han assolit alguns dels reptes importants que s’havien proposat, com ara els canvis en la manera de dirigir i gestionar-la. O en el planteig de nous projectes.
Huguet destacava també per exemple el fet que des de la Mancomunitat s’ha recuperat el servei de la gestió de l’aigua.

Huget posa en valor també l’aposta que s’ha fet per reforçar la Mancomunitat i la seva idea d’ens al servei de les necessitats dels 33 municipis que la conformen. Amb la voluntat de potenciar i fer créixer la pròpia Mancomunitat.

Una altra branca important de serveis que presta la Mancomunitat és la relacionada amb la gestió dels residus. Miguel Delgado explica que en aquest primer any calia veure com estava el servei i què calia per millorar-lo. Tant el que fa referència a les plantes, com el que té a veure amb el que fan els ciutadans a casa seva.

L’aposta s’ha centrat també en ampliar i millorar el control amb les empreses subministradores de serveis.
Delgado recordava que el pressupost per el 2017 s’ha incrementat en tots els serveis que tenen a veure amb l’àrea de residus, però que els ajuntament no ho han repercutit en els usuaris.
Finalment en relació al Centre d’Acollida, Cisco de La Cruz apuntava que s’ha fet una aposta per millorar-lo, conscients que en aquests moments està per sobre de la seva capacitat. S’han fet accions com els espais d’esbarjo per als gossos, s’ha mirar de facilitar els tràmits per fer adopcions i ampliar les campanyes.
La presidenta de la Mancomunitat acabava remarcant que en aquest primer any s’ha fet una tasca important per mirar de posar ordre en general a l’ens, amb un esforç per racionalitzar despeses i serveis, i ajustar-se a la legalitat actual. L’objectiu, i es mostrava Rosa Huguet segura que l’estaven assolint, recuperar la confiança dels municipis en la Mancomunitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: