Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joves de Font-rubí organitzen actes solidaris amb Pro Activa Open Arms i Eko Project

Aquest col·lectiu de joves de Font-rubí ha organitzar aquests darrers anys al voltant de les dates de Nadal, aquest concert solidari que ha buscat cada any recollir suport econòmic per diverses causes

En aquesta tercera edició han preparat dues activitats que busquen recaptar suport econòmic per a dos projectes de suport als refugiats.
Així, han preparat per aquest divendres dia 23 de desembre a les 8 del vespre la projecció del documental “Astral”, que explica el projecte d’Activa Open Arms per disposar d’un vaixell que busca ajudar els refugiats que creuen la mediterrània per mirar d’arribar a Europa. Martí Càlix, del col·lectiu de joves de Font-rubí explica que hi haurà la possibilitat de fer aportacions.
La segona activitat que organitzen és un concert solidari amb artistes bàsicament del municipi, però també amb gent que d’altres punts de la comarca. El que es recapti de l’entrada d’aquest concert que es farà el dia de Sant Esteve a 2/4 de 7 de la tarda anirà íntegrament a la plataforma Eko Project, de suport als refugiats que arriben a Grècia a l’espera de poder entrar a Europa. Aleix Rodríguez i Marçal Peguera, que van ser al setembre amb aquesta plataforma al voltant del camp de refugiats de Basílica, explicaven que és el que aporta aquesta iniciativa a les persones refugiades.
Recordaven que aquesta plataforma va néixer al voltant del camp d’Idomeni, però que ara s’havia traslladat al de Basílica i que ara es plantejava desplaçar la seva activitat cap a Atenes per donar suport als refugiats que hi són enviats per acabar de tramitar els seus papers i que es troben molt desemparats.
Tant la projecció del dia 23 com el concert del dia 26 de desembre es duran a terme al Centre Recreatiu “La Cooperativa” de Font-rubí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: