Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta darrera setmana s’ha viscut amb força intensitat des del sector comercial a Vilafranca

La inauguració de la pista de gel i l’encesa dels llums de Nadal al centre de Vilafranca, el divendres 2 de desembre, van encetar l’activitat comercial vinculada a les festes de Nadal a Vilafranca.

Una pista de gel que continua sent un reclam que reforça la presència de visitants a la vila. Desprès ha vingut la setmana del doble pont amb les festes del Dia de la Constitució i de la Immaculada Concepció que han ofert un llarg període d’obertura de comerços en festiu, previ a les festes de Nadal i Reis, i que s’ha allargat en alguns casos fins aquest darrer diumenge.

En general es respira molta prudència a l’hora de fer valoracions positives del resultat de les vendes, però també cal destacar que tothom coincideix en assenyalar que durant aquests dies hi ha hagut molt moviment de gent pels carrers del centre.

Sense fer valoracions eufòriques alguns botiguers sí que parlaven de resultats millors als de l’any passat.

Aquesta darrera setmana ha estat la primera en oferir obertura d’establiments comercials en festius. Algunes botigues han optat per obrir tots els dies i amb uns horaris força amplis per oferir la possibilitat de compra a tots els clients.

La Generalitat aprova cada any el calendari comercial de diumenges i festius en què els comerços poden obrir. En aquest marc i per la campanya de Nadal  es van establir els dies 6, 8, i 11 que ja han passat i encara queda el proper diumenge,  18 de desembre, que a Vilafranca coincideix amb la celebració de la Fira del Gall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: