Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

60 persones i 25 empreses han participat al punt formatiu Incorpora aquest 2016

Aquest dilluns, la sala d’actes de La Fassina acollia l’acte de lliurament de diplomes dels curs que s’han fet aquest any dins el punt formatiu Incorpora.

El programa està finançat per l’Obra Social de La Caixa i desenvolupat per la Fundació Pro Penedès a través d’empreses del territori.

60 persones amb discapacitat o risc d’exclusió han participat als cursos d’operador logístic, polivalència a l’Hostaleria i auxiliar de neteja polivalent i han pogut fer pràctiques a 25 empreses. La inserció laboral dels participants ronda el 40%.

El regidor de Promoció Econòmica i secretari de la Fundació Pro Penedès Joan Manel Montfort destaca que la bona col·laboració público-privada que hi ha en aquest projecte i el fet que tots els participants tenen més eines per afrontar la seva entrada al món laboral.

La directora de la Fundació, per la seva banda, apuntava que, cada curs, es plantegen la formació que oferiran segons les demandes de les empreses. Aquest 2016, el carnet de carretoner i el carnet de manipulador d’aliments, eren una formació imprescindible.

Abans de lliurar els diplomes, van intervenir alguns dels beneficiaris del programa i representants de les empreses participants. La responsable de recursos humans de Coral Transports and Stocks Encarna Alcalde i l’Arnau Rovira, que ha trobat feina com a operari logístic, van explicar el seu cas.

L’acte va comptar amb la presència d’un representant de CaixaBank i de varis empresaris que han participat al programa.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Llegir per sentir
Clara Fons Duocastella sobre 'Malala Yousafzai'
21:30
Parlem d'hoquei
L'actualitat de l'hoquei comarcal, amb Josep Gumà
22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés

Penedès Televisió

21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Pica lletres
Institut Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Escola Camp Joliu A (L'Arboç)
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: